Viktig melding til billettkjøpere!

Vi beklager at vi ikke fikk fullført årets juleturné. God jul fra oss alle. F.v.: Paul Anders Huseby, Guro von Germeten, Frode Alnæs, Torun Eriksen (foran), Hilde Norbakken, Karin Okkenhaug, Hermund Nygård, Kristin Dæhlie, Dag Stephen Solberg.

Kjære alle sammen, det er med tungt hjerte vi må avlyse alle gjenstående konserter på årets juleturné. Dette gjelder konsertene i Drammens Teater, Maihaugsalen, Molde domkirke og Ålesund kirke. Bakgrunnen for dette er de nye restriksjonene som kom f.o.m. 15. desember som et resultat av Covid -19, og den høye smittefaren som råder.

Alle billettkjøpere vil få SMS om at kjøpte billetter vil bli refundert av enten kulturhuset eller Ticketmaster i løpet av de neste 90 dager, med fradrag av billettavgift.

Vi beklager virkelig at det skulle komme restriksjoner som påvirker konsertene våre nå når samfunnet endelig hadde begynt å åpne opp igjen.

Vi er stolte og glade for at vi rakk å gjennomføre seks konserter før vi måtte stenge ned. Vi sitter igjen med mange flotte musikalske møter med publikum, så tusen takk til alle som møtte opp. Og tusen takk til alle som kjøpte billetter men som nå dessverre ikke får komme på konsertene våre.

Tusen takk for tålmodigheten, håper vi sees på neste konsert!
En riktig god jul ønskes deg og dine!

Mvh Skyskraper Artist, arrangør av «Lang desember natt» 2021.