Til Surnadal 16. mars

Frode staket ut kursen som musiker som folkehøyskolestudent i Surnadal. Her ser vi en ung Frode Alnæs nysminket og klar for popstjernelivet!

Gikk du glipp av den legendariske Frode Alnæs konserten under årets Operafestuker i Kristiansund? Nå kommer Frode tilbake til Nordmøre med bandet sitt. 16. mars spiller de i Surnadal kulturhus. Også denne gang lover de publikum en personlig konsert med anekdoter og historiske høyde punkter.

– Jeg gleder meg. Et av mitt livs fineste år hadde jeg i Surnadal da jeg gikk på Nordmøre folkehøgskule, og jeg har et nært og godt forhold til stedet. Året mitt i Surnadal staket ut kursen min som musiker. I konserten vil jeg selvfølgelig fortelle noen historier fra tiden min i Surnadal. Blant annet om høna som jeg lånte på en gård inni Surnadal, og hennes tur til Kristiansund som solist i punkebandet mitt; ”Baader Meinrock” . Jeg hadde med høna i bur på bussen. Ble ganske mye kakling ja. Resten forteller jeg på konserten, sier Frode.