Takk!

Dance With A Stranger med utvidet besetning sommeren 2014: F.v.: Frode Alnæs (gitar), Hilde Norbakken (kor), Kåre Kolve (sax), Martin Windstad (perc), Elg (vokal), Per Mathisen (bass) Jens Petter Antonsen (trompet), Morten Huuse (keys), Bjørn Jenssen (trommer) og Åshild Mundal (kor).

Vi i Dance With A Stranger har hatt en eventyrlig sommer med konserter mange steder i landet. Vi har fått spille for et entusiastisk publikum i både øsende regnvær og i sydenvarme sommerkvelder. Takk til alle som har gjort vår siste turné til den festen den virkelig ble. Takk til arrangører, publikum, verdens beste crew og ikke minst vårt eminente band som i sommer utgjorde hele 10 personer på scenen. Vi har høstet kun gode og overveldende kritikker, og den konsertomtalen som kanskje rørte oss mest stod å lese i Helgeland Arbeiderblad.

Vi har noen få konserter igjen før jul; i Trondheim, Tromsø og Valle i Setesdal pluss noen eventjobber. Dette var vår siste turné, men kan hende blir det noen enkeltkonsert på nyåret da det er flere steder vi dessverre ikke fikk besøkt iår. Time will show!