Konferansier / programleder

Frode er en svært erfaren og etterspurt underholder, konferansier og programleder for ulike arrangement. Gitaren, humoren og musikken følger alltid med når Frode er på jobb. Han tilbyr programledelse og underholdning i samme pakka.

Gjennom sin mangeårige artistkarriere, er han blitt kjent for å få nær kontakt med publikum og gjester. Som programleder og underholder, har han opparbeidet seg en unik posisjon gjennom sin væremåte og lange erfaring. Det blir alltid god stemning i lokalet når Frode står ved roret.

Frode har med stødig hånd ledet utallige arrangementer. Han har samarbeidet med og jobbet for de fleste store selskaper og organisasjoner i Norge. Les mer om hvilke på Frodes CV.

Frode har også jobbet mye med TV. Han har vært programleder for blant annet film- og fjernsynsbransjens prisutdelingsshow ”Gullruten” og fadderaksjonen på TV2 for Plan Norge i åtte år: Han har hatt egne program på TV2, blant annet fra Dødeladen Kultursted i Kristiansund: ”Tahiti – en øy i Norge” og ”Live fra Tahiti”.

Foto: Eivind Stuevold