Planlegger stor korkonsert med Alnæs-låter

13 nye låter av Frode Alnæs, både kjente og mindre kjente, arrangeres i disse dager for kor. Norges Korforbund Nordmøre har satt igang et svært korprosjekt, og nærmere 100 korsangere i regionen har meldt seg på prosjektet. I løpet av høsten skal alle sangerne øve inn nyarrangerte Alnæs-låter som «Everyone Needs A Friend», «Let go», «Veit et sted» og «Donna Bacalao».

– Jeg tror vi har valgt ut et bra tverrsnitt med låter fra hele karrieren til Frode, sier Elin Persson som er musikalsk ansvarlig for både korprosjektet og gjennomføringen av konsertene.

I november 2013 blir det mulig å høre resultatet. Det legges opp til to store konserter i Surnadal kulturhus 16. november og i Festiviteten i Kristiansund 17. november. Konsertene har fått navnet ”Everyone needs…”, og selvfølgelig vil også Frode selv delta – i tillegg til flere musikere med tilknytning til regionen.

– Det er utrolig hyggelig at Korforbundet har ønsket å satse på musikken min. Det er alltid stas for en låtskriver at det en har skapt får leve videre i nye musikalske settinger, sier Frode stolt.