Ny singel «Byen min»

Ny sommersingel fra Frode Alnæs. (Foto: Agnete Brun)

Frode Alnæs nye singel «Byen min» er hentet fra hans kommende, norske soloalbum «Beste tia mi». En herlig innbundet folkelig melodi, med en hyllest til alle de flotte bygde- og bysentrene rundt om i landet – og de som bor der.

Lytt til låta HER

– «Uansett hva som skjer med byen du er født og oppvokst i, og selv om du for lengst har flyttet derfra, vil du elske den på godt og vondt. Dette handler om en person som har vært borte en stund, og som kommer tilbake og ser at mye er forandret. At det er mye forfall, og viktige landemerker og hus er plutselig borte og revet, og ofte erstattet av nye ting. Sentrum er utarmet, butikker legges ned og viktige sentrumsfunksjoner legges til nærmeste kjøpesenter. Men – folket er det samme! Det er det som gjør at man elsker byen sin.» – Frode Alnæs

Frode Alnæs, som alltid har vært glad i folkelig og vakker popmusikk gir oss nå en smakebit på albumet som kommer. Denne låten er også slik – vakker popmusikk. Liketil enkel i en folketradisjon, men som også har litt vemod i seg.

Elgitar og vokal: Frode Alnæs
Tangenter: Torjus Vierli
Bass: Thomas Engebretsen
Trommer og perk: Thomas Gallatin
Akustisk gitar: Johannes Groth
Fele: Marie Klåpbakken
Korister: Hilde Norbakken, Lewi Bergrud, Åshild Mundal

Produsent: Thomas Gallatin
Frode Alnæs (melodi) og Ingvar Hovland (tekst).
Miks – Kai Worley
Master – George Tanderø
Utgiver: Grappa Musikkforlag AS