Ny pop-plate på norsk i 2021

Frode Alnæs i studio med f.v.: Torjus Vierli (keyboards), Thomas Engebretsen (bass), Thomas Gallatin (trommer). (Foto: Tor Magne Gausdal/ Avisen Agder)

Frode Alnæs har gått i studio igjen, og jobber for tiden med en ny soloplate med norske tekster. Albumet kommer ut i løpet av 2021.

Musikken spilles inn i Sarons Dal i Kvinesdal. – Dette er et ukjent område for meg, og det er befriende å spille inn ny musikk med en følelse av «blanke ark», i hvert fall rent geografisk. Jeg har også fått med meg en fantastisk gjeng med musikere hjemmehørende i Agder og Rogaland, og de fleste av dem har jeg ikke jobbet med før. Så dette er utrolig moro, forteller Frode.

– Vi havnet i Kvinesdal på grunn av trommeslager Thomas Gallatin, som var med på min soloforestilling «Min dans med strenger». Jeg elsker trommespillet hans, og Thomas er også en svært dyktig tekniker og produsent. Da han flyttet hjem til Kvinesdal med familien i fjor, fikk han samtidig tilbud om å disponere et fantastisk flott studio i nærheten. Så sånn havnet vi midt i sagnomsuste Sarons dal, forteller Frode som gleder seg til å få ferdig albumet i løpet av 2021.