Ny julelåt «I Wish For You»

Frode Alnæs er klar til å omfavne julesesongen med en rykende fersk låt som vil sette deg i julestemning. «I Wish For You» inneholder essensen av julens varme og mangfoldige følelser. Lytt til låten her.

Innspillingen av «I Wish For You» ble en global affære. Frode selv spilte inn gitarer og sang i hjertet av Nidaros Studio, Trondheim. Rainbow Studio i Oslo ble scenen for de delikate strykerne, mens korinnslagene fant sin plass i New York.

– Jeg fant en ny tuning på min akustiske gitar – Keltisk Tuning. Dette åpnet en helt ny verden. Man bare bruker de akkordene man kan, og så setter man fingrene der. Og så låter det helt annerledes. Slik ble låten skapt og melodien kom ut i fra dette. Jeg spurte Claudia Scott om å skrive en nydelig tekst, inspirert av følelser som ensomhet, forventninger og kjærlighet. Av alle ting lå faktisk filmen ‘Love Actually’ kastet litt i bakgrunnen her, med sin vakre beskrivelse av håp midt i hjertesorg, forteller Alnæs.

Kjetil Bjerkestrand, en mester i arrangement, satte sammen låten for en strykekvartett, og hele prosessen ble kunstfullt ledet av den erfarne produsenten Bjørn Nessjø. Denne produksjonen ble en gjenforening mellom Nessjø og Alnæs, som sist samarbeidet under Dance With A Stranger sine glansdager.

– Det gode samarbeidet med så mange talentfulle mennesker er en fantastisk opplevelse. For meg har «I Wish For You» blitt et hjertevarmt musikalsk ønske, fylt med ærlighet, lengsel, kjærlighet og håp. Jeg håper låten vil røre hjertene til lyttere overalt, sier Frode.