My guardian angels!!!

På en eller annen merkelig måte har det alltid dukket opp noen søte små bananfluer rundt skallen min når det koker rundt ørene mine. Mulig det har å gjøre med at jeg skiller ut en slags ”stress liquid” eller edelgass som fluene liker. Jeg velger å tolke det slik at fluene er her for å beskytte meg mot tull & tøys og rekestimer inni hodet. Fluene er rett og slett mine skytsengler, ”My guardian angels”. Dette er faktisk arbeidstittelen på en låt jeg har laget og som kan bli med på min neste soloplate.

På bildet ser dere at englene av og til går inn for landing. Som dere forstår kan jeg brukes til masse, blant annet som mellomlandingsstasjon for fluer. Under konserter i sterkt motlys kan også publikum være vitne til dette rare fenomenet, noe som i seg selv er verdt inngangsbilletten: Kommer fluene i kveld???