Let it rock!

De gir publikum over hele landet rockehistorien på nært hold. F.v.: Linda Tørklep, Frode Alnæs, Kim Fairchild og Paal Flaata. (Foto: L-P Lorentzen)

Den heftigste rockefesten med de råeste riffene fortsetter seiersgangen og starter opp igjen i Namsos den 16. januar 2010. LET IT ROCK! har spilt fletta av presse og musikkelskere med sin drømmejukebox av rockesanger fra 50-, 60- og 70-tallet. Nå er Frode Alnæs, Paal Flaata, Kim Fairchild, Linda Tørklep og bandet El Cuero tilbake på veien.

I LET IT ROCK! får du oppleve rockehistorien på nært hold; klærne, dansen, håret, rockestjernene, mytene og bilene. Vi kårer de ti beste gitarriffene og tar deg med på en tidsreise gjennom musikken som definerte en hel generasjon. På hvert spillested vil artistene også få besøk av en lokal Elvis.

Fikk du ditt første kyss i baksetet på en Volvo Amazon eller til tonene fra Rolling Stones «Satisfaction»? Gråt du da du hørte at Elvis var død? Sparte du til langt hår og kjøpte alle singlene til The Beatles? Eller klarer du ikke la være å spille luftgitar til AC/DCs «Back in Black»? Bli med på å lage historie, bli med på en kveld med ren rock’n roll-magi!

Turneen er et samarbeid mellom Rikskonsertene og Riksteateret, og den har høstet strålende kritikker landet over:

”Historisk hitparade» (Dagbladet)
«Wow, for et show! Det mest riktige `historien om rock’n roll-showet det er mulig å lage» (Drammens Tidende – terningkast 6)
«En rockehistorisk vitamininnsprøytning» (Vårt Land)
«En sprudlende gjenoppliving av populærmusikkens aller mest gylne æra.» (VG – terningkast 5)
«Stemningen var mildt sagt elektrisk da artistene dro i gang låter som Apache av The Shadows og Roll over Beethoven fra 1956 av Chuck Berry.» (Agderposten)

Med: Frode Alnæs, Paal Flaata, Kim Fairchild, Linda Tørklep og bandet El Cuero med Øyvind Blomstrøm, Brynjar Takle Ohr, Tommy Reite og Håvard Takle Ohr.

Regi: Ivar Tindberg. Musikalsk leder: Frode Alnæs.