Konsert med godsaker fra hele karrieren

Presselansering til sjøs for musikalen ”Klæppfesk” som ble fremført på ”Festiviteten” i Kristiansund på midten av åttitallet. Med seg hadde Frode musikervenner som Bjørn Eidsvåg, Maj Britt Andersen og Lynni Treekrem. Her ser vi komponist Frode som forbanna kaptein og Bjørn Eidsvåg som spilte svovelpredikant. (Foto: Jan Øivind Jensen, Nordmørsposten)

Lørdag 2. februar holder Frode Alnæs en konsert utenom det vanlige under Operafestukene i Kristiansund. Operaen hadde et ønske om å ha Frode på programmet i 2013, og da særlig kunstneren, gitaristen og låtskriveren Frode Alnæs.

Denne kvelden inviteres publikum med på en musikalsk reise med smakebiter og høydepunkter fra hele Frodes karriere – som startet i ”Festiviteten” i Kristiansund på 1970-tallet! Her vokste han opp og satte byen på hodet med galskap og musikaler som «Frosken som ikke forstod et kvekk» og «Klæppfesk».

Frode har hatt et eventyrlig liv som musiker og komponist, og han lover å gi publikum stemninger som smaker av både stormpiska hav og vakker stillferdig natur. Vi får høre høydepunkter fra «Dance With A Stranger» og operaen «Donna Bacalao» og sist men ikke minst vil publikum få høre rykende fersk musikk fra Frodes nye soloplate som slippes i 2013. Sted: Festiviteten i Kristiansund kl. 22.