Frode Alnæs og blåserne!

5. og 6. mars slår Frode Alnæs seg sammen med Luftforsvarets musikkorps. (Illfoto: Borgny Helnes)

5. og 6. mars slår Frode Alnæs seg sammen med Luftforsvarets musikkorps. (Foto: Borgny Helnes)

Når Frode Alnæs slår seg sammen med Luftforsvarets musikkorps 28 blåsere på scenen, kan vi love en konsert av de sjeldne! 5. mars blir det konsert på Byscenen i Trondheim og 6. mars spiller de i Bjugn kulturhus.

Musikk skrevet av Frode Alnæs vil prege kveldens repertoar og flere av arrangementene er spesialskrevet for Luftforsvarets musikkorps. – Et par av låtene er helt nyskrevet for anledningen, så her snakker vi om en aldri så liten urpremiere, sier Frode som er kveldens solist. Han vil også lede konserten. Frode lover at det blir både kjente hits i ny drakt og ellers masse flott musikk hentet fra hans lange karriere som komponist og låtskriver.

Kveldens dirigent er Lars Erik Gudim. Han har dirigert alle Forsvarets fem korps, og har i tillegg ledet blant annet Kringkastingsorkesteret og Trondheim symfoniorkester. Han har også arrangert mesteparten av musikken som fremføres 5. og 6. mars.

Luftforsvarets musikkorps er et av Norges fem profesjonelle militærkorps og holder til på Byscenen i Trondheim. Korpset består av 28 heltidsansatte musikere og spiller en rekke konserter i Midt-Norge og i Norge. Korpsets signatur er allsidighet og musikalsk briljans.

Les mer om konsertene og kjøp billetter hos Byscenen og Bjugn Kulturhus.