Fosskonsert med nordmørsk preg

fosskonsert-web22. juli er den spektakulære konserten ved fossen inne i Valsøybotn på Nordmøre tilbake etter et års pause. Kapellmester Kjetil Bjerkestrand har i år fått med seg det han kaller ”creme de la creme” av musikere med utspring fra Nordmøre: Henning Sommero, Frode Alnæs, Øyvind Elgenes, Sigrid Vetleseter Bøe, Gjermund Silset, Jo Inge Nes og en kvartett med Alex Robson i førersetet.

Musikerne skal utfordres på hverandres glansnumre og til å spille sammen opp mot fossen. Kjetil Bjerkestrand røper at det også vanker en spesiell hyllest til selve fossen, som har betydd mye for dette kulturarrangementet.

Det kommer nok til å vanke både urnorske toner, rock og pop fra scenen denne kvelden, og det kommer til å bli en spennende opplevelse for både trente og ikke fullt så trente ører. Det skal bli noe for enhver smak. Det er Halsa historielag og Valsøyfjord IL som står som arrangør.

Disse konsertene inne ved fossen i Valsøybotn ble arrangert første gang i 2003, og mange kjente navn har besøkt dette spektakulære arrangementet. I følge avisa ”Driva” er publikumsrekorden fra 2006 på bortimot 3500 tilskuere, da ”Dance With A Stranger” og ”Vamp” spilte under skyfri himmel.

Konsert: Kl. 19.30-21.30. Matservering fra kl. 16.00.