Everyone needs…

Et stort prosjektkor bestående av 70 sangere fra syv kommuner på Nordmøre medvirker på konsertene. (Foto: Irene Røe Vaagan)

13 låter av Frode Alnæs er i år arrangert for kor, og i hele høst har 70 korister fra hele Nordmøre øvd inn sangene. 16. og 17. november kan publikum høre resultatet i Surnadal kulturhus og Festiviteten i Kristiansund. Korsangerne vil bli akkompagnert av et håndplukket band, og Frode er solist.

Det er Norges korforbund Nordmøre som har tatt initiativet til konsertene som har fått navnet ”Everyone needs…”.

– Frodes mange og gode melodier er folke-eie, og Norges Korforbund Nordmøre har tatt initiativet til å få arrangert at utvalg av sangene fra «Dance With A Stranger» via «Donna Bacalao» til Frodes nye soloalbum ”Envy The Man”. Publikum får også høre blant annet «Veit et sted», «The Invisible Man», «Vitae Lux» og «Soleil Soleil (King Ra’s Blues)». Her kommer høydepunktene som perler på en snor, og vi kan love en kveld med sprudlende musikalsk glede, skriver Norges Korforbund Nordmøre.

Medvirkende på konsertene:
70 korister fra 7 kommuner på Nordmøre
Elin Persson – dirigent
Frode Alnæs – gitar og vokal
Rune Tylden – tangenter
Per Mathisen – bass
Simon Kongshaug – slagverk

Les anmeldelse fra konserten i Tidens Krav her.

– Jeg er stolt og beæret, og gleder meg veldig til å høre resultatet, sier Frode Alnæs. Her sammen med initiativtakerne; dirigent og musikalsk ansvarlig Elin Persson (t.v.) og leder av Norges Korforbund Nordmøre, Målfrid Wulvik Grimstad. (Foto: Arnfinn Grimstad)