Et vakkert menneske

Yngve Moe gikk bort 17. april. (Foto: Vigdis Wollan)

Det er  uvirkelig og vondt at Yngve ikke er hos oss mer. En kjær, snill, omtenksom og god venn og kollega i over 30 år har sovnet inn for godt. Vi har fulgt Yngves utvikling tett de siste ukene, og levd i håpet om at han skulle våkne opp igjen fra koma, at det skulle skje et mirakel, helt til det siste.

Yngve var et sjeldent vakkert menneske. Jeg tar med meg alle de gode minnene, og takker for alt vi har delt. Yngve har vært med meg på nesten alt jeg har gjort som musiker, både med og uten ”Dance With A Stranger”. Yngve vil være med i hjertet resten av livet. Hans tone og vakre vesen vil alltid være en del av meg. Alle tanker går nå til Yngves nærmeste familie, spesielt til tapre Ragni, Marie og Kristina. Vi tenker på dere hele tiden.

Frode