Allsang på grensen

Programleder Katrine Moholt omgitt av årets gjesteprogramledere.

Programleder Katrine Moholt sammen med årets gjesteprogramledere.

Torsdag 6. august blir Frode Alnæs å se som gjesteprogramleder på TV2s Allsang på grensen. Programmet han skal lede sammen med Katrine Moholt spilles inn på Fredriksten festning i Halden 5. august. Frode har vært med på Allsang på grensen et par ganger tidligere, som artist, men aldri som programleder.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Halden og til å møte publikum og stemningen der. Jeg ble lokalkjent i Halden og veldig glad i byen da jeg spilte inn det siste soloalbumet mitt der for et par år siden, sier Frode.

I tillegg til å være gjesteprogramleder, skal Frode gjøre et par kjente låter fra Dance With A Stranger sammen med Elg. Andre artister som besøker Fredriksten festning denne kvelden er Wenche Myhre, Inger Lise Rypdal, Tone Damli Aaberge, Staysman & Lazz, Suite 16 og Mathea-Mari.

Allsang-pa-grensen2-web