Gitarforestilling på trappene

MIN DANS MED STRENGER

Frode Alnæs er nå i gang med det veldig mange har ventet på: En konsertforestilling om sitt liv med gitaren. En personlig og underholdende reise – med historier hentet fra eget liv. Gitaren og gitarister vil bli hyllet og herset med i forestillingen. Og vokalisten er naturligvis den store fienden!

”Min dans med strenger” som er forestillingens arbeidstittel, handler om gitaren som venn, trøst, gledesspreder, reisefølge og kunstnerisk uttrykk. Dette handler om et livslangt vennskap med instrumentet som trøstet da håret falt av som 11-åring, til det å slå igjennom som musiker og å bli en kjent gitarist, artist og komponist.

Frode har mye på hjertet i ”Min dans med strenger”. Han ønsker å fortelle historier som rører oss, historier han brenner for, historier vi kjenner oss igjen i – og som får oss til å humre eller hyle av latter. Og det vil bli mange store musikalske øyeblikk.

Frode Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister. Gjennom snart 35 år som profesjonell musiker er han blitt feiret som en suksessfull artist, låtskriver og humorist. Frode har gjort det meste – og spilt med de fleste. Han har besøkt hver krik og krok av landet, opplevd oppturer og nedturer, og suksesser i inn- og utland de fleste bare kan drømme om. Nå gleder han seg til å gjøre det han er best på; å spille på mange strenger samtidig – og å dele artige betraktninger, opplevelser og fantastisk musikk med sitt publikum!

Det legges opp til premiere i 2017/2018. Frode er allerede i gang med å teste ut ideer på spillejobber og events, og arrangører, publikum og bransjen generelt har vist stor interesse og entusiasme for forestillingen. Frode er musikalsk ansvarlig og innehar alle roller (gitar, sang, historieforteller, dans!).

Frode Alnæs jobber med en forestilling om sitt lange liv med gitaren!